Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Реализирани проекти

  назад

   Aпарати за испитување на водата

     • Спектрофотометар
     • Тос - апарат
     • PH - метар
     • Кондуктометар
     • Турбидиметар, за потребите на микробиолошка и хемиска лабараторија.

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани