Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Поплаки


 

 Заради подобрување на квалитетот на свиоте услуги, ЈКП „Водовод “-Битола, ги повикува корисниците да пишуваат забелешки за работата на претпријатието или за услугите кои ги нуди. За таа цел е поставена кутија за корисници на шалтерите за наплата.

 Секоја забелешка внимателно ќе се разгледа и по истата ќе се постапува.

 

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани