Тековни проекти


   Тековни проекти


  •   Конечно решавање на водоснабдување на село Брусник со чиста вода за пиење од градскиот водовод повеќе

  •   Промени на водоводни линии на улица 25та, 27ма, 2ра и 3та.
Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани