Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Домаќинства


 

 За добивање на статус корисник на услугите на ЈКП Водовод Битола потребно е на поднесено барање за дозволи и одобренија и соодветно добивање на истите да се потпише и Договор за должничко доверителен однос

•  Нов корисник

•  Стар корисник

 

Јавно претпријатие "Водовод" - Битола © 2011-2014 Сите права задржани